Leveringsvoorwaarden

VERZENDING

Ik verzend naar bijna alle landen.
Ik maak gebruik van de kleine ondernemers regeling, en ben BTW vrijgesteld.

Bij internationale verzending BUITEN de EU:
Bij leveringen in het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn, die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn. Deze komen voor rekening van de koper. Elk land heeft een eigen limiet tot waar belastingvrij ingevoerd kan worden. Dit kun je zelf navragen bij de douane van je land.

VERSTUREN

Ik verstuur binnen 3 dagen. Heb je het snel nodig, dan kun je even contact met me opnemen en dan kan vaak al de volgende dag. Als het kan via brievenbuspakje, zodat je niet thuis hoeft te blijven voor de bezorging. Als dat niet past, bij de grotere tassen, dan gebruik ik DPD. Wil je liever een andere vervoerder, of een ophaalpunt, laat het me weten bij de bestelling, dan kan dat waarschijnlijk ook.

BETALING
Keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:

Via Mollie, bij het afrekenen kom je in de veilige betaalomgeving van Mollie Payments:
Betalen met:
iDeal
Sofort
Creditcard
Overboeking

Via Paypal, bij het afrekenen kom je in de veilige betaalomgeving van Paypal:
Betalen met:
PayPalrekening
Creditcard

RETOUREN

Wil je het toch niet, neem dan even contact met me op. Je kunt het altijd binnen 2 weken terugsturen. Past de tas niet, de riemen zijn vaak afneembaar en vervangbaar, dus misschien heb je dan alleen andere riemen nodig aan de tas. Krijg ik de tas in originele en schone staat retour, dan zal ik meteen het originele bestelbedrag terug laten storten op je rekening. Retourkosten zijn voor jezelf, behalve natuurlijk als er iets bij ontvangst al kapot is aan de tas, dan zijn ze voor mijn rekening.