METEN

De MAAT van de heuptas neem je rondom je lichaam gemeten, op de plaats waar je de heuptas draagt. Vaak is dat net onder de taille, of op de hoogte van de riemlussen van je favoriete spijkerbroek.

Je kunt de bovenkant van een broek nemen, of een meetlint nemen of een touw rondom je lichaam doen, en dat daarna nameten. Meet je bijvoorbeeld 85 cm, dan neem je maat 80-100 cm. Meet je 110 cm, dan neem je maat 100-140cm.

De RIEMEN van de heuptassen met de metalen riemgespen zijn, behalve met de ringen in de riem, ook ruim verstelbaar met een metalen schuiver. De riem zit dus altijd mooi, met de ogen in de gesp, zonder dat er een stuk over blijft hangen.

meen aan de band van de spijkerbroek

De meeste heuptassen maak ik standaard voor RECHTS. Wil je de tas graag op het LINKERbeen, dat kan ook. Stuur me dan even een berichtje vooraf, of bij de bestelling.

Andere KLEUREN kunnen ook, ik heb veel kleuren op voorraad, en anders kan ik even zoeken en de kleur stof die je graag wilt online bestellen. Het duurt dan natuurlijk wel een paar dagen meer voor je je tas hebt.

Wil je meer weten: Over mij

Of stuur me een bericht: Contact

In de beschrijving die bij elke heuptas staat, kun je lezen welke maten ik voor die tas gebruik. Twijfel je, of wil je hem net iets anders, dat kan, stuur me een bericht en ik antwoord je snel.