Retour en verzendinformatie

Ik verstuur binnen drie dagen na ontvangst van de betaling, vaak sneller.
Heb je haast, laat het me dan even weten, dan geef ik je voorrang.

Verzending binnen Nederland en naar België met brievenbuspost van DPD, als het past. Als het niet door de brievenbus past verstuur ik het met DPD of Postnl. als pakketpost. Heb je een voorkeur voor een andere vervoerder of wil je het graag ergens afhalen, neem dan even contact met me op, dat kan ik ook voor je doen.
Je krijgt een track and trace code, zodra ik verstuurd heb.
Internationale verzending via Deutsche Post Global Mail.
Verzendtijden Nederland en België 1 – 2 werkdagen.

Voor retouren binnen 14 dagen contact opnemen en terugsturen naar:
Hipsypixie
Oranjelaan 10
6571 AS Berg en Dal
Nederland
Retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Klantenservice +31 647662494, graag tijdens kantooruren.