Retour en verzendinformatie

Ik verstuur binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling, vaak sneller.
Heb je haast, laat het me dan even weten, dan geef ik je voorrang.

RUILEN kan altijd (binnen 14 dagen en als ik de bestelling ongebruikt en onbeschadigd terugkrijg natuurlijk). Je mag volgens de consumentenregels van de EU ook altijd zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen van je internetaankoop afzien en terugsturen. Laat het me dan wel eerst even weten door me te emailen.

Verzending binnen Nederland en naar België met brievenbuspost van DHLparcel of DPD, als het past. Als het niet door de brievenbus past verstuur ik het met DHL, DPD of Postnl. als pakketpost. Heb je een voorkeur voor een bepaalde vervoerder of wil je het graag ergens afhalen, neem dan even contact met me op, dat kan ik ook voor je doen.
Je krijgt een track and trace code, zodra ik verstuurd heb.
Internationale verzending via Deutsche Post (ik woon aan de grens).
Verzendtijden Nederland, België en Duitsland 1 – 2 werkdagen.

Voor retouren binnen 14 dagen contact opnemen en terugsturen naar:
Hipsypixie
Oranjelaan 10
6571 AS Berg en Dal
Nederland
Retourkosten zijn voor rekening van de klant. Als er iets niet goed is met de bestelling, of ik heb een fout gemaakt, of iets is meteen kapot, dan gaat het natuurlijk voor mijn rekening. Alles is door mijzelf gemaakt en ik repareer het dan ook zelf, of stuur je een nieuwe. Nieuwe riemen (in een andere maat bijvoorbeeld kan ook) kun je ook altijd bij mij bestellen op een later moment, bij de meeste heuptassen kun je die er namelijk afhalen en vervangen.

Klantenservice +31 647662494, graag tijdens kantooruren.